kyllingebrysti tern. Rør karrypasta, løg og hvidløgi og steg kort. Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikkelige har tidentil at simre et stort stykke kød i flere timer
Tag kød, løg og hvidløg på at gryden og svits peberfrugt og gulerødderi ca. lidt ekstra karrypastaInstruktioner Skær kyllingeni passende stykker og brun det på panden sammen med smør og karrypasta
Og så har jeg tilføjetgulerødder og friske æbler for et syrligt og sprødt twist. Thaiinspireretkyllingikarry / Boller ikarry på den asiatiske måde / Ovnristedekarry-blomkål og kikærter
Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød. Massaman karry stammer fra det sydligeThailand og er oprindeligt en muslimsk ret
Kom lidtoliei en gryde og svitskyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op tildig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe