Kylling i karry med bambusskud og kokosmælk opskrifter

Wok med krydderkylling

knust ingefær, knust chili, karry, paprika, chiliflager, gurkemeje). Dertil kan du tilføje ekstra grøntsager som minimajs, broccoli, bambusskud osv
Kylling i kokosmælk og ris

Kylling i kokosmælk og ris

Karry paste, grøn. TilføjkokosmælkKyllingebrysti tern. Steg kylling. Switch teskefuld curry iolie. Tilføj grøntsager
Thai Rød karry med kylling

Thai Rød karry med kylling

Du kan ogsåtilsætte andre grøntsager i stedet for bambusskud. Rød karry pasta opvarmes iolieogrimlighurtigt efter tilsættes coconut cream
Rød karry (Red Curry)

Rød karry (Red Curry)

Jeg har prøvet denne ret med både gris, rejer, kyllingog oksekød. oksekød (eller gris, kyllingog rejer)
Ristaffel

Ristaffel

Hæld kokosmælkeni gryden medkyllingestykkerneog rør rundt til saucen bobler/tykner. Hæld kyllingestykkerneiog sauter tilkyllingen er gennemstegt

Kylling i rød karry og kokosmælk

I denne her ret, er torsken skiftet ud medkylling, den grønne karry paste er skiftet ud med den røde, og grøntsagerne kan varierestil det uendelige – brug de rester du har liggendei køleskabet eller køb dem du bedst kan lide

Kinesisk kylling i karry

sukkerærter, gulerod og Blue Dragon bambusskud. Olie, salt og peber. Blue Dragon kokosmælk. kyllingefond. Blue Dragon rød karry pasta

Kylling i gul karry

Olietilstegning. Blue Dragon gul karry pasta. Lime. Blue Dragon fishsauce. 1 stort løg iskiver. 400 g kyllingistrimler. 250 g wok grøntsager efter eget valg (sukkerærter, gulerødder eller Blue Dragon bambusskud). ½ dl Touch of Taste kyllingefond rørt op i 1,5 dl vand. 400 ml Blue Dragon kokosmælk