i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Bruger du kokosmælk, kan du også tilsættelidtchili samt servere det med stegte nudler. Vi lavede vores kyllingikarry om tilRistaffel - som egentlig blot betyder at kyllingikarrybliver serveret med andre råvarer ved siden af
Steg ingefær, forårsløg og karrymed et øjeblik. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittetinden man går i gang ellers kan der godt gå lidttidinden maden er færdig
Jeg præsenterer hermed en nem og lækker hovedret, som er en god løsning, hvis du pludselig står og får uventede gæster og hurtigtlige skal smække en ret sammen
Grøntsagerne steges også ligehurtigt af på panden sammen medkyllingen. Den består af en masse grøntsager, en god omgang kylling, kokosmælk og lidtkrydderier – Det er det