kyllingenimindre stykker med to gafler, og servér med et drys friske forårsløg på toppen. Brun kyllingeinderfileterne af ved høj varme ilidtolie, og krydr godt med salt og peber
Kyllingikarrymedris. Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Bryder du digikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spisemed, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindrechili og selvfølgeligmindrekarryi
Tilsætkarry og steg kort. karry. Tilsæt ketchup, ærter, ris, kylling og vand. Jeg laver af og til en hel kylling, da kyllingtilberedt på den måde smager virkelig godt
I denne opskrift er det den klassiske gule kyllingikarry som har hovedrollen serveret medris og en lun nordiskinspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Server med kogte ris og flute. Steg ingefær, forårsløg og karrymed et øjeblik. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittetinden man går i gang ellers kan der godt gå lidttidinden maden er færdig
Server retten med løse ris, kokosmel, cashewnødder og rosiner. Tilsæt kokosmælk, kaffirblade og grøn karrypasta og lad det småkoge nogle minutter sammen medkyllingen og grønsagerne
friskkværnet peber. Svitskyllingestykkerne ca. Tilsætkarry og lad det bruse af. Sådan gør du Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner