Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikkesiges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthenfantastisketil at bruge krydderieri deres mad dog uden det nødvendigvisbliver så stærkt at man ikke kan spise det
Hvis du selv laver Tandoori-krydderiet, så kan du tilsætte mere eller mindre af de krydderier du godt kan lide eller du kan helt udgå et krydderi du ikke bryder dig om
Ryst det hele godt sammen, så krydderierne fordeles ud på alle dineselleri. Pres hvidløg ned idin græske yoghurtogriv æblet som vendes sammen med yoghurten
Ryst det hele godt sammen, så krydderierne fordeles ud på alle dineselleri. Pres hvidløg ned idin græske yoghurtogriv æblet som vendes sammen med yoghurten
Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderierog det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (minversion er ihvertfaldikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Tilsættilsidstkylling, yoghurt, mynte, korianderog gurkemeje. Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Chicken er engelsk/amerikanskog betyder kyllingog korma er urdu og betyder braisere/grydestege. Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegtkylling
Start med at bland marinaden sammen og kom det i en stor pose sammen med kyllingog luk den. Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderieri deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
yoghurten). en hønseboullionterning. 600 g kyllingfilet. 13 dl yoghurt med høj fedtprocent (ex. græsk/tyrkiskyoghurt 10%). 12 fed hvidløg, finthakket. 11 spsk friskingefær, fintrevet ca. 12 spsk citronsaft. 11 tsk stødt spidskommen. 11 tsk stødt koriander. 11 tsk paprika. 12 spsk smør (eller olie). 12 dl madlavningsfløde 18% (eller piskefløde). 1Ris. 1Pinjekerner (eller mandelflager). 1Friskhakketpersille eller koriander. 1Neutral yoghurtSkærkyllingefilleternei grove tern /ca. 1Rør alle ingrediensernetilmarinaden sammen og hæld den i en plastpose. 1Kom kyllingeterneni pose, luk posen og fordel marinaden godt omkringkyllingen. 1Kom posen på køl imin. 3 timer - allerhelst natten over. 1Smelt smørret i en varm gryde ogtilsætkylling + marinaden. Steg det hele under omrøringi 2-3 minutter (hvis varmen er for høj / det begynder at koge, vil saucen skille pga. 1Tilsæt tomat passata, salt og peber og lad det hele simre ved svag varme i ca. 15-20 minutter. 1Tjek kyllingen undervejs - den må ikkeblive tør. 1Smag retten til med salt/krydderier. 1Tilsætmadlavningsflødeog lad det hele kogeigennemi ca. 1 minut. 1Server med ris, nødder, naanbrød ogyoghurt