Normalt laver jeg minyndlingsmedkylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Og heldigvis har vialtidmandler og bacon på lager, og da jeg var tilFeminakvindeløbi Aalborg, fik jeg et ordentligt læs parmesanost med hjem
ovn. Hak mandlernefinti en miniblender - næsten til mel og kom ned i skålen sammen med salt og æg. Jeg tilføjede tomatpuré, hvidløgspulver, kyllingestrimler, peberfrugt, tomat, æbler i meget tynde tern og grøn pesto - gerne tangpesto fra Nordisk Tang- eller en meget fedtfattig ost
medkylling. Jeg havde stegt en hel dansk kylling og lavede en simpel bulgur salat til. Bland alle ingredienserne godt sammen, smag tilmedlidt god olivenolie, salt og cayennepeber
medkylling. Jeg havde stegt en hel dansk kylling og lavede en simpel bulgur salat til. Bland alle ingredienserne godt sammen, smag tilmedlidt god olivenolie, salt og cayennepeber
Mmm, med sådan et vejr som vi har lige nu, er der ikke noget bedre end kyllingi karry. Slet ikke når den serveres med en masse grøntsager som ristaffel
barbecue og salt og proppes iovnenEn god håndfuld vasket og hakket spinat rørt sammen med en halv philadelphiaGulerødder og æbler revet sammen til råkost-salatDer skæres fedt og snask af kyllingefileterne, derefter skøres de op isiden så de får en lomme og tilsidst kan man fylde i ca