Kylling i römertopf opskrifter

Helstegt kylling i Römertopf

Helstegt kylling i Römertopf

Spaghetti med kyllingekødboller. Rødebede-grønkålssalat med avocado og ristede mand. Asiatiskekyllingefrikadeller og nudelsalat
Mør og saftig kylling – langtidsstegt i øl i Römertopf

Mør og saftig kylling – langtidsstegt i øl i Römertopf

Læg kyllingen på toppen og gnid den godt med groft salt. Sæt Römertopfeni blød i vand i en halv time. Fyld den herefter med løg skåret både, hele hvidløgsfed og halve gulerødder
KYLLING I RÖMERTOPF

KYLLING I RÖMERTOPF

Imens skæres rodfrugterne i tern, løgene i både og lægges herefter irömertopfen hvor det blandes med olie, timian og salt
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

Römertopf. Mit første måltid lavet itaginen var med kylling og. Jeg har for første gang forsøgt mig med at lave med i en
Kylling med citron

Kylling med citron

Når den er brunet, så smider du den i en römertopf sammen med små, rensede kartofler og tynde skivercitron
Chapati med sløv kylling i salsa

Chapati med sløv kylling i salsa

Kyllingensmidesi en römertopf og salsa hældes over. Den langsomme kylling er vel noget der minder om pulled chicken, men eftersom alt efterhånden er pulled det ene eller det andet, så er jeg lidt på bagbenene med at kalde det netop dét
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Vi snakker kylling med ufattelig megen saft og smag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
En sprød høne

En sprød høne

Det er ikke løgn, hvis jeg siger, at vi nærmest hver eneste uge steger en hel kyllingi den kære Römertopf
Kylling i Römertopf

Kylling i Römertopf

Skyl kyllingengrundigt og gnid med krydderier. Nu er jeg virkelig kommet i gang, med at bruge den der lerfætter med låg i ovnen

Indisk kylling i krydret tomatsovs

Krydret oksefiletiRömertopf & rodfrugter. Indiskkyllingi tomatsovs. Mariner evt. kyllingefileteri youghurt et par timer (det gør dem meget møre), ellers tilbered dem med det samme
Coq au vin - lavet i römertopf

Coq au vin - lavet i römertopf

Efter flamberingen tages kyllingen op og lægges over irömertopfen. Nu skal den parterede hanekyllingen steges af så den får stegeskorpe

Kanin-steg i römertopf

Kødet bliver ekstremt mørt på denne her måde, og minderlidt om kyllingi smagen. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløgi en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Kødboller a’la Lady & Vagabonden

Lad grøntsagerne blivelidt møre og hæld derefter kyllingefonden over sammen med dåsetomaterne. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiskeRömertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den