Læg kyllingen på toppen og gnid den godt med groft salt. Sæt Römertopfeni blød i vand i en halv time. Fyld den herefter med løg skåret både, hele hvidløgsfed og halve gulerødder
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kyllingensmidesi en römertopf og salsa hældes over. Den langsomme kylling er vel noget der minder om pulled chicken, men eftersom alt efterhånden er pulled det ene eller det andet, så er jeg lidt på bagbenene med at kalde det netop dét
Krydret oksefiletiRömertopf & rodfrugter. Indiskkyllingi tomatsovs. Mariner evt. kyllingefileteri youghurt et par timer (det gør dem meget møre), ellers tilbered dem med det samme
Kødet bliver ekstremt mørt på denne her måde, og minderlidt om kyllingi smagen. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløgi en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
Jeg brugte lidt ekstra tid på maden søndag og tilberedte endnu engang kyllingiRömertopfen. denne gang lå kyllingen på en bund af grønne linser og gulerødder og var proppet med hvidløg og citron
Lad grøntsagerne blivelidt møre og hæld derefter kyllingefonden over sammen med dåsetomaterne. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiskeRömertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den