Den kan også bruges til andre slags kød som for eksempel kylling eller kalkun. De pæne bliver gemt til dampede spidskål, men det af de knapt så pæne, der dur, ender iwokken sammen med gode ting og sager
Samtidig har kalkun en rigtig lækker kvalitet og smag - hvilketkylling bestemt også har, men nyd du blot en god gang kalkun - enten bryst eller i små skiveri gryderetter som paella, wok eller kalkuni karry
Opskrift Tom kha gai, Tom kha kai, thailandskkyllingi kokosmælk og galanga. Somme tider (fx en hel and, kalkun eller gås) så er det naturligvistil flere, eller til dagen derpå
kylling, kalkun, bacon m. en frossen grøntsags/wokblanding. Den smagte rigtig godt og det er rart at se den igen, for den givermiginspirationtil at lave nogle ændringer en dag
Vend kyllingefileterne på alle sider og tilsæt løgene som vendes ganske kort. Tilsæt sennep og den røgede kalkun, som er skåret i tynde strimler, og kom bouillon, sherry og sojasauce ved
Du kan udskiftekalkunbrystet med hvad du har lyst til så som skært oksekød, fisk eller kylling, har dog aldrig prøvet fisk så vilikke hænges op på om det bliver noget skidt
Oksekød iwokTit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin –. Weekendwok En ret der blev til efter påskefrokosterne, hvor vifaktiskikke havde lyst til mad