15 minutter + 4-5 timer til kyllingen. Hvor jeg voksede op, lå der et pizzeria, som havde en pizza med salat, kebab og dressing (en nummer 26). 1/2 confiteret kylling (opskrift her). Rul dejen ud til 8 små pizze, og fordel en lille håndfuld emmenthaler på hver, og fordel derefter kylling efter behov (og mængde)
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Efterfølgende tog vi (ENDELIG) ud om aftenen ved havnen og spiste på fiskerestaurant (meget værdsat, eftersom der udelukkende er oksekød og kylling på hotellet hver middag og aften)
Wraps med kylling og sopp. Fritert kylling, fisk og løkringer. Der spiste vi TESTI KEBAB for 2 personer (var nok mat til 4 personer). Der spiste vi TESTI KEBAB for 2 personer (var nok mat til 4 personer)
Kebab er klar serveres varm med blandet salat og pitta brød til. 0,5 kg Kød eller kylling strimler. Kom alle ingredienser i en skål bland det hele sammen og lad den marineres i 2 til 3 timer