Vend til sidst citronsaft, grofthakkede koriander og ristede pinjekerner i. Server gerne med basmatiris og top med yoghurt og friske koriander, og så lover jeg, at retten vil sende dig direkte ned til det varme Marokko
Knus fennikelfrø, koriander og spidskommen i en morter. Luk kyllingen med en brugt halv citron. Skyl appelsinen og citronen og riv skallen ned i couscous
Kyllingen er ikke en selv opfundet. Her var jeg så heldig at finde en fin krydderblanding her, som jeg klart også skal prøve at anvende på en hel kylling indenfor den nærmeste fremtid
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
I denne opskrift skal du bruge bone broth, find opskriften på kyllinge – bone broth her. Lad suppen køle lidt af, før du blender den, og smag den til med citronsaft, revet ingefær og salt