Mit første måltidlavetitaginen var med kylling og. Hun valgte at købe en lavet af ler uden glasur,. Har man ikke en tagine kan man også lave retten i en stegeso eller en
En anden fordel er, at retten er hurtigtiglavet, og sidst, men ikkemindst, det smager mums. En af de gode ting ved kyllingi fad – i hvert fald denne variant – er, at alt kastes i samme fad, gryde eller stegeso og tilberedes
Derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig for at deltage i den niende runde af madbloggerudfordringen, der i alt sin enkelthed går ud på at kreere alt-i-en –> Altså at lave et helt måltidi en enkelt gryde/pande/wok/stegeso – you name it
kyllingi tomat. Allerede tirsdag morgen, kommer de en tur istegesoen med æble og andre godter. Men så må jeg jo lave ekstra lækker mad og glæde mig over at kunne sideindei varmen og stearinlysene og nyde den
Opskriften er med hakket kylling, men det kan være jeg afprøver en anden slags hakket kød. Vi har lavet denne Fiskesuppe a la thai med torsk og rejer fra ravfood flere gange
Tror jeg vil lege med stegesoen og eksperimentere med at lave noget a la denne sesam-orange kylling. Kyllingi tomat med blomkåls/broccoliris eller spidskålsstrimler
Gule kyllingfrikadeller. Jeg foretrækker klart hjemmelavet ketchup, barbercuesovs og den slags "sovser" frem for købeversionerne fyldt med sukker og e-numre