Kylling marinade hvidløg og chili opskrifter

Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Skær kyllingekødet i tern, og bland dem sammen med yoghurtmarinaden. Rør yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, chili, citronsaft, gram masala, gurkemeje og salt i en skål
Tandoori kylling

Tandoori kylling

Gnid marinaden godt ind i kødet og luk posen. Kylling hører også påsken til. Læg posen i køleskabet – gerne til næste dag – men et par timer er også fint
Burger med kylling i Peanut Butter og hjemmelavet salsa

Burger med kylling i Peanut Butter og hjemmelavet salsa

Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Hjemmelavede nachos med kylling, ost, salsa og guacamole

Hjemmelavede nachos med kylling, ost, salsa og guacamole

Læg kyllingen i marinaden natten over. Mos avocadoerne og rør dem sammen med hvidløget. Når dine nachos er færdige, så anretter du dem med gode klatter guacamole, salsa, creme fraiche og de hakkede chili
Himmelsk Quinoasalat med mango og lime/soya marinade

Himmelsk Quinoasalat med mango og lime/soya marinade

Til mit store held, var der også lige nok til madpakken i dag sammen med lidt kylling. tang, chilioghvidløg, og derfor ville jeg anbefale at tilsætte hvidløg samt chili hvis du ikke ønsker dette produkt
Kokoskylling fra Caribien

Kokoskylling fra Caribien

Tag kødet op af marinadenog stegt det i olie. Gem marinaden. Bland chili, hvidløg, forårsløg, paprika, kanel, allehånde, muskat og kokosmælk
Marinerede sesam-kyllingelår

Marinerede sesam-kyllingelår

Selve kyllingelårene blev marineret i en simpel marinade af soja, ingefær oghvidløg, mens ingredienserne til risene blandt andet var lidt forskellige grøntsager fra køleskab og fryser
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Dette step kan godt springes over, hvis det skal gå stærkt – marinaden ryger med i gryden til sidst alligevel og giver smag
LCHF: Indisk butterchicken

LCHF: Indisk butterchicken

Skær kyllingen i små tern og vend den i yoghurtblandingen. Kyllingen skal marinere et par timer, så gå i gang i god tid
Indisk, autentisk og spicy gryderet

Indisk, autentisk og spicy gryderet

Der er blandinger til kød, til kylling, en til alt muligt og en æske tandoori krydderi. Til marinaden. Blend løg, hvidløgog ingefær sammen med salt og olie
Ratatouille

Ratatouille

ovnstegt kyllingog lidt frisk salat. Tomatsauce, ratatouille (grøntsagerne) ogmarinaden. Marinade. Hak løg, forårsløg oghvidløg i mindre stykker og svits det i olien