Grydestegt kyllingmedbrunsovs. Servér medkogtekartofler, dampede grøntsager, agurkesalat eller rabarberkompot og persillen som har ligget og varmet sig i kyllingens indre
Serveres medkartofler, agurkesalat, rabarberkompot og en sovs lavet af stegeskyen. Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs
Nogle gange kan man godt få lidt for meget af den tunge julemad i december, og så trænger man til noget, der ikke inkluderer brunsovsog ligger lidt lettere i maven
Kyllingebryster. så der er slut med flæskesteg ogbrunsovs (HaHaHa som om). store de er) ogbruner dem på en varm pande med smør og citronolien (og salt og
Gammeldags kylling i ovn med hjemmelavet agurkesalat, gammeldags brun “sovs” ogkogtekartofler. Denne opskrift på helsteg kyllingmed agurkesalat og helt almindelig uskilt brunsovs er mit bud
Man kan ogsåbrunekyllingen af i en gryde, og ellers tilberede den i ovn, med bouillon, i ca. Si kyllingenfonden, ogkog den op med lidt smør, tilsæt et par dråber sovsekulør
Skræl kartoflerne, og læg dem i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Skrab persillen ud af den stegte kylling, og klip kyllingen i mindre stykker med en fjerkræsaks (eller skær den med en kniv)
Kan I huske, dengang brun farin blev solgt i en papæske med folieposen indeni. Til sidst blev fedtet skummet af, ogkyllingogsovs blev spist medkartofler fra haven og de nye bønner til