Kartoffelsalaten er superlækker som tilbehør til det meste og til hver en tid - men på et sommerbord med et stykke godt kød eller kylling direkte fra grillen, har den det nu særdeles godt
Tilsæt sukkerærter, kog igennem og smagt til med salt ogcitronsaft. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittet inden man går i gang ellers kan der godt gå lidt tid inden maden er færdig
Bland fløde med saften af en citron. Tilsæt hvidløg, gulerod og blegselleri og peberkorn. Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer
Blend estragon i en hurtighakker med pinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan oghvidløg. Steg kyllingbrysterne, drysset med lidt havsalt og dryppet med lidt olivenolie, møre i ovnen eller på grillen
Smag til med salt og peber og eventuelt med mere citronsaft eller revet citronsaft. Rør citron, sukker og fløde forsigtigt sammen indtil fløden begynder at tykne