Start med at skære kyllingen i strimler og brun det på panden. Fordel det afbrunede kylling i bunden. Og nu hvor jeg endelig har fundet en rigtig lækker bund (Her er den med broccoli og her med porre) som er dejlig nem, syntes jeg det er let som en leg at lave tærte
Steg kylling/what-ever-kød-du-vælger og skær ost – server sammen med coleslaw. Fordi coleslaw jo er tilbehør, har jeg her stegt lidt kylling (alt for lidt) i kokosolie og skåret lidt fetaost til
Og det er både de traditionelle, dem medkylling eller noget helt tredje. Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni
Smør et ildfast fad med olie, og læg kyllingebrysterne deri. Krydr dem med salt og peber. Bland tomater, artiskokhjerter, basilikum og ricotta sammen, og fordel blandingen rundt om kyllingen
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet med bacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Smuldr feta over salaten. Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. Krydr med salt og peber. Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand
Kyllingen kunne sagtens have være nydt med nogle bagte rodfrugter, men i sundhedens tegn hoppede vi på endnu en salataften og når nu der er investeret i lidt ekstra gode ting at blande i, er det nu altså også noget at se frem til