Kyllingebrystfyldtmed Pikant smøreost og omviklet medbacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Husk at hvis kyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den
Lækker, saftig kyllingmedfyld af krydret pikantost. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Kylling, Opskrifter, Restemad og tagget bacon, kylling, Opskrifter
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Prop fyldet godt ind i kyllingenog læg den i et ildfast fad. Det krydrede fyld er med til at holde fuglen saftig under stegningen, ogfyldet smager forrygende godt på trods af – eller måske snarere på grund af – dets enkelthed
Normalt laver jeg min yndlings medkyllingog spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Det endte ud i en lækker tærte, som er fyldtmed lækre smagsindtryk, og som ligger godt i mavsen
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
Kyllingog spinat. – Jeg har lavet en liste med idéer i bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden med dit yndlings fyld, så vi kan inspirere hinanden