Mine enchiladas består af madpandekager fyldtmedkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldtmed køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Fyld rillerne med flødeost. Filetterne lægges i et ildfastfad, smurt med olie. I hvert stykke kyllingebyst skæres dybe riller på tværs – det er vigtigt at man ikke skærer helt igennem
Fyld dåsen ½ op med vand og sæt kyllingen på dåsen så den står stabil og sæt den i et fad. Når den er færdig tager du forsigtig dåsen ud, pas på den kan stadig være fyldtmed vand
Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian. Smuldre fetaen i de bagte rodfrugter og server dem medkyllingen