Ingredienser til barbecuekyllingen. Hvis du ikke skal bruge din guacamole lige med det samme, så læg stenen i – derved forhindrer du, at skidtet bliver brunt
Skær kyllingen i små stykker og kom i en frysepose. Kom alle ingredienserne i en skål og bland dem godt med en gaffel, når den begynder at være sammenhængende væltes den ud på bordet og æltes godt igennem i hænderne til al melet er optaget i dejen og den er helt glat på oversiden
Server dem gerne medguacamole eller en frisk salat. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
et stykke med rullepølse, en kartoffelmad eller måske et stykke medkylling. I Danmark – og sikkert også i andre lande – indeholder guacamole ofte hakket løg, hvidløg og tomat og er smagt til med lime og koriander