Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret medhytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Hytteost gratineret kylling me. Denne gang blev det til marokkansk kyllingmed masser af bløde løg, varme krydderier, søde rosiner og ristede pinjekerner
Bland æg, mælk, hytteost, salt og peber i en skål. Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
Hytteost gratineret kylling me. Denne tunsalat medhytteost, sprøde æbletern og frisk persille ovenpå en skive ristet rugbrød kan virkelig peppe en ellers lidt kedelig rugbrødsmad ret meget op
Hytteost gratineret kylling me. Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Værsgo’ her får I endnu en opskrift med min nyopfundne proteinrige “flødesauce” (blendet hytteost). Udover proteinerne i hytteosten, er bønnepastaen også en proteinbombe – og glutenfri i øvrigt