Læg kyllingen på en tallerken mens champignon, løg, hvidløg, ingefær, chili og gurkemeje ristes. Brød efter smag Skær kyllingekødet i mindre stykker og steg dem i oliven- eller kokosolie i en gryde eller dyb pande
Dette serveres med ris og toppes med koriander og chili – og det kan virkelig anbefales. Jeg er blevet vild med denne nye indisk inspireret kyllingeret, der sender dig direkte ned til det varme land mod syd
sammen medchili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. ½ spsk friskrevet ingefær. Tilsæt spinat og smag suppen til medlimesaft, salt og peber
riv ingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilien fint, snit forårsløg og spidskål fint og skær kyllingen i tern
Så jeg kom hjem med citrongræs, chili, ingefær og alt muligt, uden rigtig at have en plan. Tilsæt den anden halvdel af limen og nyd livet lidt med denne teenage klassiker mens du står og vender din kylling
Start medkyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen medchili og ingefær, champignon i tynde skiver
Pad thai medkylling. Thai inspireret kylling i karr. Det hele bliver toppet af den lækreste dressing, der blandt andet består af soya, lime, chili og ingefær og til sidst drysset med grofthakket peanuts
pad thai medkylling. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicy karrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce