D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
Heldigvis havde vi noget kylling og broccolien og de røde pebre tiggede om at blive spist. Så kører aftenmadsmøllen igen og vi havde ikke fået købt ind
H. y. l. d. e. b. o. m. s. t. a. n. k. i. g. …. j. ,. h. v. r. f. R. u. -. ø. O. p. A. J. å. q. K. –. (. 2. ). 3. 5. 0. 1. æ. ½. c. z. 4. D. P. V. 6. T. L. S. B. N. U. E
Så er jeg tilbage i Aarhus efter en dejlig weekend hjemme ved familien. Tiden flyver afsted når man er hjemme, så jeg har simpelthen ikke nået at smide særlig meget op her på bloggen
2 kyllingebryster. 1 håndfuld mandler. Læg alle ingredienser (ris nederst) i en tagine og smid i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter til kyllingen er gennemstegt, men ikke tør. 2 kyllingebryster. 1 håndfuld mandler
Rør tomatpuré, mandler og vand i, og tilsæt også det marinerede stegte kyllingekød. Hakkede mandler. Skær kyllingekødet i tern, og bland dem sammen med yoghurtmarinaden
Hak mandlerne groft, rør også dem i. Luk kyllingenmed en brugt halv citron. Elsker kylling. I mellemtiden kan man slænge sig med en bog, TV eller noget andet ultra afslappende
Ovnbagte kartofler skåret i både og rødkålsalat med frugt og mandler. Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres