Det er ikke det samme i denne ret, og pølsen skaber ét eller andet magisk sammen medkyllingen. Løsn skindet på kyllingen og prop et par mozzarellaskiver, en god portion hakkede krydderurter og en skive mortadella derind
Krydr kyllingenmed salt og peber og en smule olivenolie. Halver herefter kyllingen, som lægges derpå. Skær en lille slids på den lange led ind i brysterne, og læg lidt mozzarella derind sammen med en foldet skive mortadella og en lille håndfuld af brødterningerne
I dag ble det en spennende pizza med mye smak, tomatsaus, kylling, pesto og mozzarella. Skjær kyllingfiletene i strimler og brun dem raskt i en stekepanne med litt smør, krydre med salt og pepper
revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Brug en panne med høj kant. Tag så kyllingen og bacon og grøntsager og bland det godt. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side. Klar til servering 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning. 1/4-200 gram revet cheddar og mozzarella ost
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
Server salaten som den er eller med et stykke fisk, kylling eller friskbagt brød til. Pesto-spelten er vendt med frisk spinat, cherrytomater, salte oliven og den lækreste bøffelmozzarella