Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater og kogte kartofler. Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber
Legg to parmaskinke skiver ved siden av hverandre med litt overlapping. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
Vikl parmaskinken omkring. Læg et salvieblad og en skive ost på hver kyllingstykke. Er det bare med at komme afsted ud og ligge med sin elskede på et tæppe mens man nyder disse sticks med en lille salat til
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinkemed feta og salvie
Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt / Græskarsuppe med gedeost og æble / Spicy thaisuppe medkylling og nudler / Bagt svampebygotto medparmaskinke og valnødder
klar, parat, start med at spise. kyllingebryst. Vi lavede en kartoffelmos til sidst, men efter min mening smager det bedst med en pasta og hjemmelavet pesto - vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild)
Sejens møre kød, som glider fra hinanden idet gaflen rør den, tangpestoen som er proppet med umami og giver en helt unik smag og til sidst den saltede og sprøde parmaskinke