Kartoffelsalaten er superlækker som tilbehør til det meste og til hver en tid - men på et sommerbord med et stykke godt kød eller kylling direkte fra grillen, har den det nu særdeles godt
Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
Rør persille i og smag til medcitronsaft, salt og peber. Ikke alle retter egner sig lige godt til fotos, og derfor prøver jeg mig for tiden frem med ingrediensbrætter
Behold stilkene og stop dem sammen medcitronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Tilsæt fennikelfrø og hakket bredbladet persille. Riv skallen af citronenog hak hvidløg fint. Læg kyllingen i et ildfast fad og gnid den med salt og peber indvendig og udvendig