Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kyllingkyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløgog paprika
Champignon oghvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Kartoffelsalaten er superlækker som tilbehør til det meste og til hver en tid - men på et sommerbord med et stykke godt kød eller kylling direkte fra grillen, har den det nu særdeles godt
Server eventuelt medpersille på toppen. b) Skær løgene ud og pres hvidløgene. a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persilleog serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Nåh ja, sammen med den hakkede persilleogsåog lidt salt og peber. Hakket persille. Opvarm smør på en pande ved jævn til hård varme i selskab med hele fed hvidløg
Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Stop hvidløg, hakket persilleog citronskiver i dyret og luk eventuelt med et par kødnåle i gumpen. Skyl kyllingen i vand og gnid indersiden med salt og peber