Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 1pk Parma Skinke. 1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg. 4 store kyllingefileter
Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
) jeg valgte at lave kyllingen på samme måde som jeg har gjort her jeg har blot udskiftet philadelphia osten med hjemmelavet kefir smøreost med hvidløg, og desuden brugt sorte oliven og ingen skinke
Kyllinge eller Kalkun Cordon Bleu er traditionelt fyldt med en skive skinke og ost. Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Kyllinge eller Kalkun Cordon Bleu er traditionel fyldt med en skive skinke og ost. Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Krydre kyllingenmed salt og pepper. Dryss skinke i biter over kyllingen. Denne kan tilberedes i god til -og oppbevares i kjøleskapet til den skal stekes, men da må du avkjøle sausen før du heller den over i kyllingen
Calzone med kjøttdeig finner du her og her finner du en medskinke og pepperoni. I dag ble det en spennende pizza med mye smak, tomatsaus, kylling, pesto og mozzarella
Jeg brukte 'smårettskinke' av kylling, pesto på glass og ferdig kokte røde linser. Røde linser er en utrolig næringsrik matvare, med spesielt høyt innhold av proteiner, kostfiber, jern, selen, sink, magnesium, kobber, kalsium og B-vitaminer