Kylling med tomat og estragon opskrifter

Kylling med tomat og estragon

Kylling med tomat og estragon

Rens og tør kyllingen godt og parter den. Slut med sukker, salt, peber og finthakket estragon.  Gnid med salt og peber og steg dem godt brune på en stor pande i rapsolie

Kylling og asparges i dijon sauce

Smag til med salt og peber. Retten kan serveres med pasta eller ris. Torsk i lækker tomat sauce. Rør creme fraiche og sennep sammen og tilsæt estragon
Inspiration til middage for weekenden uge 33

Inspiration til middage for weekenden uge 33

Hel grillet kyllingmedtomat-mozarella salatIndkøbsseddel. Læg kålene op på et fad eller portionsanret og læg en smørklat medestragon på hvert af kålhovederne
Geranium

Geranium

Kylling, enebær & kærnemælk. Letrøgede blåmuslinger med låg af kammusling, estragon, fløde og alger. Herefter fik vi den smukkeste lille pakke med tørrede blomster og tørrede æbler, som jeg desværre har glemt at fotografere

Kylling med tomat og estragon

4 personer 1 kylling parteret (man kan også bare bruge kyllingestykker fra køledisken) rapsolie til stegning Salt og peber 2-3 rødløg i både 4-500 g cherry-tomater 3 fed hvidløg 2 dl tør hvidvin (Frascati fra Netto er fin) 1 ds. tomatpuré (den store) 2 [. 1 kylling. 1 ds tomatpuré

Frikadeller, kødboller og den slags

Kylling. chili, meget fint hakket tomat eller soltørret tomat, hvidløg, fint hakket persille. et lille nip karry - eller lidt timian eller lidt estragon eller lidt salvie