Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkylling og svampe
Start med at krydre kyllingebrysterne. Tag kyllingen af panden, og smid så løget på. Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater og kogte kartofler. Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber
Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie. Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber
Varm det hele igennem og server det sammen med stegt kylling. Som sagt passer pastaretten fint til kylling, men du kan også bruge den som tilbehør til frikadeller, pølser, koteletter eller hvad du nu har lyst til
Jeg kommer her med en tarteletfyld der stadig har kyllingekød i, men hvor aspargesen er skiftet ud med champignon og toppet med lidt bagte cherry tomater