Læs også Pad thai med kylling / Asiatiske fiskefrikadeller / Asiatisk salat med edamamebønner, avocado og limedressing / Congee – asiatisk risgrød med kylling og peanuts
Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Skær kyllingefileterne i tynde strimler og steg dem i lidt olivenolie og soya. Jeg har her fyldt dem med gulerødder, rød peber, mango, kylling, avocado og koriander
Du kan også sagtens bruge kylling eller okse i stedet for svinekød, du kan bruge nærmest alt grønt fra køleskabet og servere med alt fra ris til nudler, stegte grøntsager eller grøntsags/kartoffelmos
Opvarm en wok for fuld skrue, og steg så kyllingen let gylden sammen med hvidløg i sesamolien. Og for at det ikke skal være løgn, så glemte jeg også at retten egentlig skulle have været med risnudler, som tilberedes ved, at man lægger dem i blød i koldt vand i ca