Kom champignon, løg, hvidvin, hønsebouillon, timian, estragon og laurbærblade ned tilkyllingen. Brun champignonog løg hver for sigilidtolie, og kom det i en skål og sæt tilside
Når champignonerne er blevet svitsede hældes væden fra kyllingenogflødei. ½ litermadlavningsfløde. Kyllingen skal have persillei rumpetten, og derefter krydres med salt og peber, og grydesteges til den er dejligt mør
Tilsætflødenog smag endnu en gang til med salt/peber (og estragon). Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakker med kyllingogchampignon
saucen lidt tyk og lækker (man kan også bruge fløde). Tilsætflødeosten for at gøre. Og det er netop her jeg fandt inspirationtil dagens kyllingesauce med pesto ogchampignon
Tilsætkylling, squash, flødeog parmesanen. Kom champignong op og lad det stege viderei baconfedtet. Kom bacon på en kold pande og skru op for middel varme
Tilsæt tomater, champignonogfløde. Svits bacon, løg ogkyllingi ca. Det er vist ved at være lang tidsiden, at jeg har smidt et bud på bloggen på en let omgang aftensmad, som er hurtig at lave
Kom ligeledeschampignonskiver (skåret imindre stykker) ned idressingenog rør rundt. Kartoflerne er erstattet med Butternut squash ogfløden er erstattet med en avocadocreme, som stadiggiver fylde til retten
Champignon renses og skæres iskiver, hvorefter de brunes ilidtolie på en stegepande. Stikikyllingenog se om kødsaften er klar - er saften klar ogikkeblodig er retten færdig
en lækker perlebygotto med kantareller, jeg fornemmede ikke ost, men smør ogfløde. Bank kyllingebrystet flade så de blive jævn i tykkelse, krydder med salt og peber ogrist dem i smørret i ca