Det smager supergodt ogen god måde at få enmassegrøntsager på. Men det betyder jo ikke, at man behøver at gå al for meget på kompromis med smagen - det kræver bare lidt kreativitet og planlægning
Denne opskrift er derfor, som revet ud af mine barndomsminder, men tilsat enmasse lækre. grøntsager, og oksekødet er skiftet ud med hakket kylling - vi prøver nemlig, ligesom sundhedsstyrelsen anbefaler, at minimere kød fra firbenede
Dernæst ensørensmassegrønt som krydres med timian, salt og peber. Det er ikke altid min aftensmad opfylder de krav og det er nærmere reglenendundtagelsen at jeg bare smækker nogetkyllingoggrøntsammen i en wok
Til frokost spiser jeg altid proteiner i form af æg, fisk, kyllingog/eller hytteost sammen med enmassegrøntsagerogentenen halv avocado eller nogle nødder on the side
Grønn peppersaus er en av min favoritter til stek, karbonader, viltkjøtt, svinekjøtt ogkylling. Grublet lenge på hvordan i alle dager jeg skulle få til en saus, som passer til vegisterkaker og nøttestek
“Alt godt fra køleskabet” med spicy kylling, røræg oggrønt. Jeg startede med at have en rest kylling som blev stegt i limesaft og frisk chilli, men der var ikke helt kylling nok til at mætte min sulte mave, så det blev suppleret med en hurtig gang røræg for at få nok proteiner
Tilsæt æg ogvend det hele til enhomogenmasse. Af denne grund, har jeg udarbejdet denne opskrift på en lidt anderledes pizzabund, som her er toppet med kyllingog grøn Tangpesto fra Nordisk Tang
Enmassegrøntsager. Tag kyllingen af pandenog steg dine grøntsager. Steg kyllingen – når den er lige ved at være færdigstegt, tilsættes smøreostenog blandes med kyllingen (det giver en lækker cremet smag)