kokosmælk i stedet for vand og jævning). Derfor var det også en dejlig overraskelse, at komme hjem til mine forældre, og få at vide, at vi skulle have kylling i karry til aftensmad (som jeg selvfølgelig skulle lave)
Lav en one-pot-pasta med kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater. Hvis du vil tilsætte kød, kan du sagtens skære kylling i små tern og brune det af sammen med løg, inden resten af ingredienserne kommes i gryden
Især en kokos-karrymarineret kylling med grønt og peanutdip + lammedeller med bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har været opskrifter, jeg klart vil lave fremover
Kyllingen tilsættes og brunes af. (Øko) Kylling (gerne bryst) skåret i mundrette bidder. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
Follow my blog with Bloglovin. Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
Skær kyllingebryst i små tern og læg dem på en tallerken. En halv kylling/hønse bouillon terning. Kom grøn karrypastaog den revne ingefær op i stegepanden og rør godt
Fisk ogkylling. Hæld kokosmælkogkarrypasta på panden sammen med. Kødboller i karry, kål ogkokosmælk. alle de gratis glæder, jeg kan komme i nærheden af og på biblioteket møder jeg