I. d. a. g. e. r. n. u. t. i. l. æ. f. C. s. M. y. A. m. k. ,. h. o. p. S. ø. å. v. D. K. R. j. 2. 0. b. 1. c. 4. ½. z. F. 3. V. w. L. -. 5. T. 6. 7. H. 8
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem på panden med paprika samt grillkrydderi. Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk. Denne version er med risnudler, kyllingog en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Jeg har prøvet at lave den med oksekød, kylling, svin ogrejer. Hvis du vælger rejer eller blæksprutter, så vær opmærksom på at de ikke skal have særlig lang tid på panden før de er færdig
Her bruges den i en "sandwich", hvilket du også sagtens kan gøre med en rigtig sandwich, fx en med kylling, røget laks, æg ogrejer, med hamburgerryg eller med fiskefrikadeller
Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Steg herefter kyllingen, og tilsæt derefter porrerne. kyllingbrystfiletter. Fordel spinat, rejer, revet gulerod og røget laks på den forbagte tærtebund og hæld æggemassen over