Køb noget frisk pasta, som løfter retten et sidste stykke. Frisk pasta. Frisk pasta. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 4 modne tomater, skåret i kvarte. 1,5 dl kyllingbouillon. 1 spsk tomatpurè. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 4) Tilsæt peberfrugterne og tomater og steg videre i 1 minuts tid. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 6) Tilsæt fløde, tomatpure og smag til med salt og peber. 8) Servèr rygende varm til frisk pasta 4 personer. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 4 modne tomater, skåret i kvarte. 1,5 dl kyllingbouillon. 1 spsk tomatpurè
Pasta eller ris. Cherrytomater. Serveres med kokt ris eller pasta. Tilsett en boks med hermetiske tomater. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausen og la dette koke opp
Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller med på madpakken dagen efter
Hvidkål eller pasta til. hakket tomat. Svits kyllingen i lidt olie, jeg bruger er sauterepande. Server med pasta eller hvidkål i strimler, du lige har stegt på panden