J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
kyllingebryst i tern. rødkarrypasta (efter smag). Rør karrypasta, løg og hvidløg i og steg kort. Varm olien i en wok og steg kyllingen til den er lysebrun
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rødkarry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
Varm en gryde op og kom olie, karrypasta og kylling i. Skær kyllingebrystet i mundrette bider. "Karry" er en ret, der stammer fra de asiatiske lande og som findes i forskellige farver og smage
I aften har den stået på boller i karry her hos mig, men med kyllingefars i stedet for den traditionelle kalv og flæsk, hvilket jeg virkelig kan anbefale