Server kyllingen med ris og peanutsauce og en stor skål salat. kyllingebryst i store stykker. jasminris. Steg kyllingen på en varm pande til den netop er gennemstegt
Du kan bruke kylling eller annet kjøtt men rissalaten må du virkelig teste ut. Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm rissalat
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Server med ris eller naanbrød, raita og en god salat. frisk ingefær, skrællet. Og så laver jeg gerne en af mine mere eksotiske livretter som denne Kylling Tikka Masala
Du kan også vælge at komme små kyllinge/lakse stykker ned i salaten eller spise den som den er. Serveres de i en salat, hvor smagen udenom er perfekt balanceret, kan de dog blive til et fantastisk supplement til pasta/ris/kartofler
Hvis der er rester tilbage smager kyllingen lækkert i en sandwich eller i en frisksalat. Oven på kyllingen har jeg drysset med frisk persille og grofthakket nødder, som giver en knasende effekt og et dejligt farvespil
¼ tsk rød tørret, knust chili eller tilsvarende frisk chili – pas på det kan være stærkt. Server en salat af fx fintsnittet spidskål blandet med æblestykker og rosiner og hæld lidt citronsaft og lidt sukker over og vend det rundt