Kylling rosmarin honning opskrifter

Kylling i fad med honning og sennep

Kylling i fad med honning og sennep

Pynt med friske rosmarinblade og server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør og finthakkede krydderurter, flødekartofler  eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Kylling med blodappelsinmarmelade, blodappelsin, hvidløg og rosmarin

Kylling med blodappelsinmarmelade, blodappelsin, hvidløg og rosmarin

honning. Ovenpå lægges kyllingen, som smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. 2-3 kviste frisk rosmarin. 2 kyllingebryster med skind (og gerne på ben). I mens røres marmelade sammen med honning og eddike, som – når de 30 minutter er gået – pensles på kyllingen. Ind i ovnen igen i yderligere 20 minutters tid til kyllingen er sprød og gylden. 1 spsk honning. 2-3 kviste frisk rosmarin. 2 kyllingebryster med skind (og gerne på ben)
Kylling på den lidt ekstra lækre måde

Kylling på den lidt ekstra lækre måde

En af mine favorit-proteinkilder er kylling. Udfordringen med kylling (især bryst) er, at det let bliver tørt, og at det ikke smager af så meget i sig selv
Kylling med rødder og dip

Kylling med rødder og dip

Rør olie med eddike, honning og hakket rosmarin og vend med kartofler og rodfrugter. Læg kyllingen ovenpå og krydr med salt og peber
Citronkylling med Rosmarin

Citronkylling med Rosmarin

De bliver virkeligt møre, når de ligger og steger i citronsaft og honning. Kyllingeoverlår. Læg det i fadet med rosmarin
At skralde og løgkompot

At skralde og løgkompot

Der var fyldt med kyllinger, æbler, frankfurtere, bananer, poser med løg, pakker med chokolade, pandekager og frugtkasser
Fødselsdagsservering nr. 3 - Poussin på kikærter!

Fødselsdagsservering nr. 3 - Poussin på kikærter!

B) Koges i nyt vand med timian, rosmarin, laurbærblad, hvidløg, løg, salt og peber. 1) Poussiner parteres som en kylling. Bages i ovn med honning og smør, ved 225º til de er gyldne og møre
Fødselsdagsservering nr. 3 - Poussin på kikærter!

Fødselsdagsservering nr. 3 - Poussin på kikærter!

B) Koges i nyt vand med timian, rosmarin, laurbærblad, hvidløg, løg, salt og peber. 1) Poussiner parteres som en kylling. Bages i ovn med honning og smør, ved 225º til de er gyldne og møre

Butterfly kylling

Friskhakket oregano, persille, purløg, basilikum, timian og lidt rosmarin. en der indeholder spæde salatblade, æbler i tern, valnødder, lidt feta, avocado og blåbær – vendt i en smule god olie rørt op med lys balsamico, lidt honning og lidt citronsaft
Madplan Uge 4

Madplan Uge 4

Maden i Mit LivFars af hakket kylling (Herrens Hemmelighed). Blå kartoffelpizza med rosmarin (Vegetar)