Steg mandlerne i et par min på den samme pande, somkyllingen blev stegt på. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg i olivenolie til de er gennemstegte
I går startede jeg på studiet igen efter en lang sommerferie. Og så fik vi de lækreste pestosnegle med kylling og ost med hjem, og jeg var simpelthen blevet nødt til at lave nogle lignende herhjemme
Påskefrokosten i år stod på et fiskebord, et kylling/svinekød bord og derefter min “wauw. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger
Kyllingepølser. Som et ekstra pift kan du drysse med lidt sesamfrø. Kylling i tern. Hvert stykke rulles ud i en cirkel på et melet bord og skæres i 10 trekanter, som rulles om hver sin pølse. Rul dejen sammen til en aflang roulade, skær enderne af og skær derefter 12 snegle. 2 pk Kyllingepølser. 2 pk Kylling i tern
Kylling saltimbocca. Det er en ret, der er hurtig at lave, som smager godt, og så er den egentlig ikke vanvittig dyrt – der er lige kalvekødet, men ellers ikke
Heri tilberedes enten kød, kylling eller fisk med forskellige grøntsager og urter. Noget af det mest fantastiske ved at rejse, synes jeg, er at se kulturen i den mad, som de lokale spiser
Du kan bruge dejen til pølsehorn også, fold da dejen om en kyllinge/kalkunpølse evt. Når du har en rulle, der minder om en roulade, tager du en kniv, og skærer den i små stykker, som kommes på en bageplade beklædt med bagepapir
Når rouladen er trillet pakkes den stramt i husholdningsfilmen, som snoes i begge ender. Tag det hakkede kyllingekød og fordel det ud over parmaskinken