Her serveret til en svinekotelet, men den kan sagtens erstattes af en steak eller et stykke kylling. Spidskål får en meget sommerlig smag, når det røres op med rygeost og saltede mandler
Heri tilberedes enten kød, kylling eller fisk med forskellige grøntsager og urter. I Belgien er de også kendt for at servere deres specielle steak tartare
Her en variant med oksekød, man kan også bare prøve med kylling som kon og bouillon. RAMEN MED OKSEKØD100 g oksekød (gerne fra steak det skal være mørt)6 dl god oksebouillon1/2 spsk misopastafrisk revet ingefærsaft fra 1 lime1 æg - næsten hårdkogt1/2 pakke risnudler her er brugt tykke1 håndfuld spæde spinatbladeLidt friske koriander1 forårsløg fint snittet1/2 chili fint snittet (hvis man har lyst)bambuskud 1 skefuld eller 2evt
- med laks og med kylling. Vi var i hvert fald enige om, at man skal lytte til sin egen krop ligegyldigt hvad andre gør og siger, også selvom det betyder en stor steak til morgenmad
Kyllingesteaks til 4-5 voksen portioner. 4 kyllingebryst1 ægca 150 g reven ost2 store forårsløgsalt og frisk kværnet peberKyllinge brysterne skæres igennem på tværs, så de er halvt så tykke. 4 kyllingebryst
hurtig wokret med oksestrimler og sesamfrø og saftig kylling med voldsomt mange grøntsager. Måske også på vægten… Spis fx kødsovs på en bund af revet gulerod og kål, eller den lette løsning med en steak bare med et par store bøftomater
Den passer perfekt til grill, stegt kød, kylling – og en god bøf. Derfor har jeg sagt ja tak til at teste Knorrs nye saucer - en Bearnaise og en Steak - uden kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsforstærkere