I går aftes stod menuen på denne lækre ret. Jeg synes, der er stor forskel ikvaliteten på kyllingebryst - og derfor er det godt givet ud at investerei et ordentlig stykke kylling, og allerhelst økologisk
Den passer perfekt sammen med en god bøf eller styk kyllingbryst. Det her er en fantastisk nem og lækker svampesauce lavet i et fadi ovnen, med mild smag af muskatnød
Jeg har lavet min tærte i en aflang tærteform som gør det lidt mere spændende at servere og en tærte behøver ikkealtid at være rund, du kan også bruge andre former og fade
To gode stykker kyllingbryst. Vikl to baconstrimler om hvert bryst og læg i et ovnfast fad. Har for første gang købt økologiskkylling og det er helt sikkertikkesidste gang
Hæld kyllingeretten over i et pænt fad. Kylling er nem mad på flere måder. Det er smagfuldt, hurtig mad, nemt at håndtere og så kan det varieresi det uendelige
Sluk for gryden og lad fyldet køle af i et par minutter før det kommes i et højt fad. Længe har jeg gået og haft lyst tilkyllingepie og dermed opstod denne velsmagende opskrift
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og placer dem i et smurt ildfastfad. Intetamerikansk 'mall' uden en food court og (næsten) ingen foodcourt uden retten Bourbon Chicken