Nydelig sommermat ✿. Litt kaldt og litt varmt, litt friskt og grønt og litt søtt og syndig. Jeg serverte retten med vannmelon, som alltid er godt tilbehør til grillmat
2) Krydr kyllingbrystet med salt og peber, og brun det på alle sider i en stegepande. 3) Kom herefter kyllingbrystet i et oliesmurt ovnfast fad sammen med en håndfuld timian. 6) Skær herefter kyllingbrystene i skiver og anret på tallerkenen sammen med salaten. 9) Anret kyllingbrystskiverne ved siden af salaten 4 personer
2 kyllingbryst. 2 kyllingbryst. Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Herefter omvikles hvert kyllingbryst med baconen. Her til aften skulle det gå lidt hurtigt, da jeg i eftermiddags havde været på eftermiddagskaffe-besøg hos en veninde fra min studietid
2 kyllingbryst med skinn og vinge. 2 kyllingbryst med skinn og vinge. Jeg var så heldig å fikk handlet en del billig kylling her om dagen i 50% disken til Kiwi, altså varer som går ut på dato om en dag eller to
kyllingbryst. kyllingbryst. Forleden aften spiste jeg aftensmad sammen med min søde veninde Jeanette. Vi elsker begge at eksperimentere i køkkenet, og denne gang resulterede det i fyldte squash med kylling i tomatsovs
Jeg har en pose med frosne grøntsager i min fryser og en pakke kyllingbryst i køleskabet. 450 g kyllingbryst (du kan selvfølgelig lave med mindre kylling, hvis du synes). 450 g kyllingbryst (du kan selvfølgelig lave med mindre kylling, hvis du synes)
6 kylling overlår ( man kan bruke kyllinglår eller kyllingbryst, helst med skinn på ). 6 kylling overlår ( man kan bruke kyllinglår eller kyllingbryst, helst med skinn på )
1) Steg kyllingbrysterne og lad dem køle af, så de er kolde, inden de blandes i salaten. Wauw. Dette er en topscorer blandt pastasalater - ikke bare smager den fantastisk, men den er også så flot at se på med alle dens friske farver