4 stk kyllingebryst steges ved mellem varme i længere tid , så bliver det saftigt og lækkert , aldrig høj varme. 300 g græsk yougurt 10 % 500 g blomkål i små buketter 1 spsk dijon sennep 1 tsk karry 1 tsk salt 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning Det hele blandes sammen og pyntes med forårsløg. 4 modne tomater i tern 1/2 agurk i tern 400 g mozaralle Frisk mini 1 lille rødløg 3 spsk olie 1 spsk eddike 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning 4 stk kyllingebryst. 1 spsk dijon sennep. 1 spsk honning. 1 spsk honning
Så er det i medsennep, honningog madlavningsfløde, og så smager du til med lidt salt og peber. I med kyllingen igen, men denne gang i selskab med de hele fed hvidløg og kartoflerne samt de friske krydderurter og oliven
kyllingebryst. Rør græsk yoghurtmed rødløg, radiser, sennep, purløg, salt og peber. sennep. Skær kyllingen i store tern og vend dem med timian, hvidløg, olie, eddike oghonning
Rør grov sennepmed hvid balsamico oghonning. Krydr med salt og peber. Det er mandag og solen har skinnet hele dagen og man mærker foråret der pibler frem, fugle der kvidrer og solens varme
Sæt en gryde over med vand og når det spildkoger, så læg de to stykker kyllingebryst ned i vandet. Skær derefter hvert kyllingebryst i stykker og bland alle ingredienserne
Vend det hele sammen, og drys med græskarkerner og tranebær. I dag med salat. Vi har brug for masser af vitaminer, protein, grøntsager og sunde fedtstoffer for at holde vintervira på afstand og styrke kroppen til det store ædeorgie
Steg kyllingebrysternemed lidt af marinaden, og olivenolie i ca. Server dem med hvidløgssmør. sennep. Mariner kyllingebrysterne i en marinade af olie, citron, honning, hvidløg, soya og chili