Hønseboullionterningen smuldres henover og der drysses med lidt salt og peber. Hvidvin, vand og fløde hældes hen over og kyllingestykkerne lægges ned mellem grøntsagerne
kyllingefilet. Juleferien er veloverstået, men jeg kan vist ikke undsige mig, at en vis dovenhed er indtrådt ovenpå alle fridagene med hensyn til madlavning
20 g smør1 spsk karry2 finthakkede løg2 kyllingefilet i tern2 dl risottoris5 dl hønsebouillon1 dl madlavningsfløde3 gulerødder i tern eller skiver1 rød peberfrugt i tern100 g revet pasta eller pizzaostsalt og peberSmelt smørret i en pande eller tykbundet gryde. Tilsæt halvdelen af bouillonen og fløde og lad det simre i 10 min. 2 kyllingefilet. 1 dl madlavningsfløde
laks, broccoli, sammenkogt ret uden sovs, kyllingefilet, majs, tomater osv. Kog en gang pastaskruer og bland dem medmadlavningsfløde, revet ost og hvad du har af rester (eks