Syrlighed fra friske citroner og sødme fra honning - en skøn kombination, som er rygraden i denne enkle, sund og velsmagende ret, som egner sig rigtig godt til en travl og hektisk hverdag
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Kyllingestykkerne vendes med saften fra den ene citron, riseddike og soya. honning. Servér med naan (opskrift nedenfor) og drys med forårsløg skåret i skrå skiver, citronskal og citroner i små stykker samt chilisauce
Fignerne skæres halvt igennem i kvarte og smøres indevendigt medhonning. Normalt plejer jeg bare at tilberede hele kyllingen på en eller anden måde, men denne gang vil jeg prøve at se hvor langt den kan række, så jeg startede med den bryst, som jeg filletterede af kyllingen og gemte resten i fryseren til en anden gang
Man kan også vælge at bruge kyllingefilet, lammekød i tern eller skært oksekød til retten. Rør en marinade med olie, citronsaft, revet løg og hvidløg,og honning
I dag var det så en rest af tyrkisk feta der fik mig til at lave kyllingefiletmed fetafyld. Kyllingefilet'en fik et forsigtigt snit så der kom en lille lomme til fyldet
Kyllingefilet. Så er det i dag jeg vil dele min yndlingsdag fra ugens kostplan med jer. Melon, honning. hvis du har andre spørgsmål du tror jeg kan hjælpe dig med