Bland raspenmed krydderierne. Rasp – Panko rasp, hvis du har det. Sprødstegte kyllingebidder, sprøde smårejer og stegte ris med grøntsager og svampe – og sursød sovs på kinesisk
Smør et ovnfast fad og drys det medrasp. Fordel i fadet og drys en smule rasp ovenpå. På de dage, hvor det er varmt udenfor og man bruger dagen i haven eller med andre udendørs aktiviteter er det ikke så tiltrængt med en tung aftensmad
I dag var det så en rest af tyrkisk feta der fik mig til at lave kyllingefiletmed fetafyld. Kyllingefilet'en fik et forsigtigt snit så der kom en lille lomme til fyldet
Varm en pande op med lidt af olien. Hæld mælken og raspen i hver deres tallerken og dyp først kyllingestykkerne i mælk, dernæst i rasp (husk også enderne)
Når kyllingen er skåret skal du klægge æggene i en skål og piske dem med en gaffel indtil det er blandet godt sammen, når du har gjort det skal du blande Rasp, mel, salt og peber sammen i en ny skål