Lav en lækker sovs af saften og kraften fra fadet. Kom fileterne i et ovnfast fad og tilsæt 1 dl vand i bunden. Sæt fadet i ovnen ved 150 grader varm luft i ca. Kyllingefileter med omvendt panering 2016-02-29Preparation Time 10mCook Time 20m Total Time 30mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 1 stor kyllingefilet pr
Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterne ovenpå. Fordel dem i et ildfast fad. Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). 4 kyllingefileter
Hæld mornaysaucen over og læg kyllingefileterne ovenpå. Fordel dem i et ildfast fad. 14 kyllingefileter. Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn)
Rør bouillon og tomatpuré sammen, hæld det i bunden af fadet, og dæk med alufolie. 2 Læg kyllingefileterne i en frysepose, og hæld den tørre rub over dem. 4 Læg de marinerede kyllingefileter i et lille ovnfad. Sæt fadet i ovnen, og steg kyllingen i 3 timer. 7 Tag kyllingefileterne op af fadet, og lad dem køle af i 5 minutter på et skærebræt
Lad kyllingefileterne stå og trække i marinaden i et par timer på køl. Du skal godt nok tilberede kyllingefileterne, så de når at kunne få et par timer på køl i marinaden - til gengæld tager det kun 10 minutter at dem, og de smager helt fantastisk. 4 kyllingefileter. 2) Vend kyllingefileterne godt i yoghurtmarinaden. 3) Varm ovnen op til 180 grader og steg kyllingerne i et ildfast fad i ca. 4 kyllingefileter
2 kyllingefileter skåret i tern1/2 pakke bacon skåret i mindre stykker1 løg i fine tern 2 æbler i bådeTopping. 1 1/2 dl sojayoghurt naturel3 æg1/2 tsk timianLidt salt og peberTø dejen op og læg den i tærteform eller ildfast fad. 2 kyllingefileter