Kyllingefrikadeller med basilikum opskrifter

Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt. Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen
Kyllingefrikadeller med Kartoffelsalat

Kyllingefrikadeller med Kartoffelsalat

Disse kyllingefrikadeller er tilsat dild og basilikum. finthakket basilikum. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
Italienske Kyllingefrikadeller

Italienske Kyllingefrikadeller

Vend gulerødderne med olie og krydr med salt og peber. Her er farsen pakket i lufttørret skinke og basilikumblade
Græske frokostdeller

Græske frokostdeller

Den smager fantastisk i kyllingefrikadeller og ikke mindst disse græske deller, som vi fik forleden til en hyggelig frokost
Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

Jeg elsker kylling og har gennem tiden eksperimenteret en del med hakket kylling. Rør kød, æg, basilikum, spidskommen, citron, salt og peber sammen
Kyllingefrikadeller med urter

Kyllingefrikadeller med urter

herp de provenceRør farsen sammen med æg og pesto. salvie, basilikum, bredbladet persille, estragon1/2 glas grøn pesto1 finthakket rødløg1 dl havregryn2 fint revet gulerødder1/2-1 tsk. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med halv olie og smør til de er gyldenbrune og gennemstegte, eller bag dem i 15-20 minutter på 200 grader i en forvarmet ovn

Kyllingefrikadeller

Kom det i din foodprocessor sammen med kyllingekødet. Basilikum. Jeg laver det ikke tit, hvilket jo er latterligt, når det er let og faktisk ikke er så tidskrævende når man tænker over det

Mozzarellasalat med basilikum

Pres hvidløg og bland det med olien og lidt salt og peber. Skær basilikumbladene i stykker og fordel dem over tomaten
Deller med crunchy kartoffelmos

Deller med crunchy kartoffelmos

Her har jeg valgt at bruge den som tilbehør til kyllingefrikadeller, tilsat finthakket persille, hvidløg og fetaost
Madplan uge 13 - Forårsfornemmelser

Madplan uge 13 - Forårsfornemmelser

Kyllingefrikadellermed kartoffelsalat og Broccolisalat med æbler og ristede mandler. feta over retten sammen med grofthakket basilikum

Kyllingefrikadeller med tomatcouscous

med frisk basilikum. Rør kyllingekødet med salt, peber og revet løg. Blandingen vendes med en gaffel. Smag til med salt og peber

Juleand på weber

Sunde kyllingefrikadeller. Basilikum, tørret. Læs også. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs.  . Mørbradgryde - der smager

flutes

Sunde kyllingefrikadeller. baguette deles på langs og deles i 2 så man har 2 under og 2 over pensl med olie og læg hvidløg og basilikum på brødet og fordel osten øverst og sæt dem i ovnen eller på grillen 5 til 7 minutter til osten er smeltet. 8 stk Basilikumblade, frisk

Skinkeruller

Krydder med salt og peber og læg herefter frisk basilikum på. Tør dem med noget køkkenrulle. Basilikumblade, frisk

Tomatsalat

Sunde kyllingefrikadeller. evt basilikum. 1 stor tomat. 1 Mozarella ost. Læs også. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs