Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Skær skiver af parmasan-osten ud og læg dem enten på frikadellerne, eller ved siden af. Kom kyllingekød, mælk og posens indhold i en skål og mix til det er blandet godt og grundigt sammen, og der ikke længere er pulverlommer
Der bliver serveret frikadeller til mange julefrokoster rundt omkring i denne tid. Som regel vil det nok være den klassiske frikadelle, som mormor lavede den
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
Du kan fx servere salaten som tilbehør til disse kyllingefrikadeller med krydderurter, til asiatisk inspireret laks, til grillede marokkanske oksespyd eller måske til hytteostgratineret kylling
Sunde og velsmagende kyllingefrikadeller med en frisk smag af citron. Tilbehøret er pasta og broccoli vendt i friskost - en nem måde at sovse maden lidt
kyllingefrikadeller med spinat, feta og soltørrede tomater og gemme halvdelen til søndag. Lun resten af kyllingefrikadellerne i ovnen og server dem med en smørstegt blomkålssalat med granatæble, persille og saltede mandler
I dag står menuen på kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost. Jeg er klar med en ny madplan til jer, og denne gang skal vi have fokus på at få spist lidt ekstra grønt