Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Godt, hold så fast, for her kommer opskriften på det bedste kylling, du har smagt
Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Læg de fire kyllingelår i et ovnfast fad. 4 kyllingelår med rygstykke. Tænd ovnen på 200 grader. Steg i 50-55 minutter (afslut eventuelt de sidste minutter pågrill, for at sikre et mere sprødt skind. - bon appétit 4 kyllingelår med rygstykke
Plukket kylling Iceberg salat Lidt blandet salat eller evt spinat / roukola Modne tomater i tern Agurk i tern Oliven sorte i skiver Rødløg i både Fetaost Peberfrugt i tern Evt lidt vinegrette på salaten og frisk bacilikum
Kog risene efter anvisningen på posen. Grillkyllingelårene over direkte, middel varme i ca. Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebulgursalat Salat og dressing er, hvad vi lige havde i køleskabet og så spædet op med lidt bulgur
Grøntsags-tærte m/ irsk cheddar & kyllingelår. Snit løg og peberfrugt i mindre stykker, og sæt dem på spyd skiftevis med kyllingestykker, løgstykker og peberfrugterne
Kyllingelår m. Jeg nåede lige at tjekke vejrudsigten inden jeg skrev en hel masse grill og bålmad på i den kommende uge, og den tyder på lidt mere indendørs mad – omvendt kan det hele jo spises ude, hvis det er…