J. e. g. h. a. v. d. i. s. t. o. å. n. r. ø. p. b. f. u. m. E. l. ,. k. æ. H. P. ´. (. O. L. C. F. y. =. ). K. M. 6. 1. 2. c. *. S. T. B. j. -. A. D. 0. ". 7. ½. V. e g
Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [
Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Hertil kunne vi få kyllingelår eller kyllingelever + salat. I denne uge starter jeg på en ny omgang "21 dage til sprødere silhuet", så der er ekstra fokus på kost og træning
Garanteret af frygt for, at få brændt hele den samlede DR-hytte af, af rasende dyrevelfærds-elskende (og nok alligevel spisende konventionelt opdrættede kyllinger eller kvæg, så valgte de at lave en kyllingelevermousse i stedet for, som så skulle gøre det ud for foie gras’en
Fint, men jeg spiser ikke kyllingelever. Disse crostini nydes bedst med et godt glas rødvin med en god fylde, der afbalancerer kyllingeleverens bitre noter